De Nationale Sportweek bestaat 15 jaar en dat viert natuurlijk heel Nederland en zo ook Zeist. Tientallen organisaties en verengingen zetten hun deuren open om sport aan te bieden. 'Dit kunnen we verwachten' zegt Ron Vermeij .

 

De Nationale Sportweek begint op 15september tot 29 september waarbij iedere sportvereniging een groot aanbod van sport aanbied. Dit jaar bestaat de Nationale Sportweek 15 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Volgens Ron Vermeij kunnen we veel verwachten van de social media van Sportief Zeist. ‘Elke dag in de Nationale Sportweek zullen wij een filmpje posten van iemand uit Zeist, van een topsporter, wethouder of van een kind’ aldus Vermeij. Zo probeert Sportief Zeist de aandacht aan sport te vergroten in Zeist.

Het doel is natuurlijk om zoveel mensen te laten sporten, ook de mensen die het wat minder hebben of een beperking hebben. Hiervoor zorgt Sportief Zeist dat er genoeg informatie en aanbod is voor iedereen. ‘We proberen alle drempels weg te nemen’ vertelt Vermeij, zo kan een kind ondanks zijn beperking toch nog best veel sporten doen. Veel mensen zijn zich er niet van bewust hoeveel ze hebben aan sportkeuzes. Ook kinderen die geen geld hebben voor een sport worden in beweging gezet, iedereen die wil sporten zou moeten en kunnen sporten.

 

Wilt u meer te weten komen over Sportief Zeist? 

Ga dan naar de website: