Niet iedereen kan de muziek van Famke Louise waarderen, zo bleek vrijdag tijdens een optreden in Bar/Dancing De Koets. De zangeres van 'Op Me Monnie' en 'Vroom' werd namelijk bekogeld met glas.

In een filmpje op Dumpert is te zien hoe iemand het glas gooit, rakelings langs Famke Louise. Niemand raakte gewond, maar na de worp staakte de zangeres direct haar optreden. De dader is opgepakt door de politie en meegenomen voor verhoor.

Aan Shownieuws laat ze nog weten zich door zo’n laffe daad niet uit het veld laat staan: “Dit ging heel erg ver, maar ik laat mij door een laffe daad niet uit het veld slaan. Ik wil iedereen bedanken voor de positieve energie en hoop alle positiviteit door te zetten. Liefde naar iedereen die wel positief was!”

De organisatie van het feest die avond betreurt dat het zo is gelopen. In een reactie stellen ze: “Wij vinden het erg jammer dat 1 persoon alles heeft verspest voor de rest, en met glaswerk heeft gegooid naar Famke Louise.” Omdat niemand het volledige optreden van de 19-jarige zangeres heeft kunnen meemaken, wil de organisatie toch iets terug doen. Iedereen die in de voorverkoop een kaartje heeft gekocht, krijgt een kaartje voor een volgende FUIF editie met Supergaande. Neem hiervoor contact op met de organisatie.