De frikadellenwedstrijd in Café Tante Greet op de Rozenstraat in Zeist is bijna uitverkocht, meldt Daniël Bergman (57) van cafetaria Daan’s Corner. De cafetaria organiseert in samenwerking met Café Tante Greet op zaterdag 22 september deze wedstrijd. De wedstrijd begint om 20:00.

Café Tante Greet en Cafetaria Daan’s Corner organiseren de allereerste frikadellenwedstrijd in Zeist. De belangstelling heeft Bergman verrast. ‘Op dit moment zijn er nog maar 20 kaarten beschikbaar’.

Bergman geeft aan dat de deelnemers nu hun kans moeten grijpen. Het belooft een geslaagde avond te worden. Je hebt nog even de tijd om te oefenen, de wedstrijd vindt plaats op zaterdagavond 22 september in Café Tante Greet. ‘Er zijn vele prachtige prijzen te winnen, wat die prijzen precies inhouden houden we nog even geheim’, aldus Bergman.

Cafetaria Daan’s Corner is de organisator van deze avond en is druk bezig met de voorbereiding van de wedstrijd. Uiteraard zijn familie en vrienden ook van harte welkom voor aanmoediging. Er is livemuziek aanwezig in het café.

Wil je je opgeven of nog behoefte aan meer informatie, kom dan langs bij Daan’s Corner in Zeist. Je kunt je opgeven bij Daan’s Corner in Zeist voor €5.