BUNNIK – Het strijkersensemble Fancy Fiddlers treedt aanstaande zondag 6 oktober op in Bunnik. Het concert hoort in de serie Kromme Rijn Concerten en vindt plaats om 15.00 uur in de Oude Dorpskerk.

Fancy Fiddlers is een strijkersensemble bestaande uit viool- en cellotalenten in de leeftijd 6 tot en met 19 jaar, onder leiding van de Hilversumse vioolpedagoge Coosje Wijzenbeek. Het ensemble geeft concerten op verschillende plekken in zowel binnen- als buitenland. Leden van de Fancy Fiddlers spelen in verschillende samenstellingen: soms solistisch en soms als compleet strijkorkest. De concerten zijn met name bedoeld om de jonge muziektalenten zoveel mogelijk podiumervaring op te laten doen.

Voorafgaand aan het concert van 6 oktober houdt muziekhistorica Alice van Rossem een lezing in de Witte Huisjes achter de kerk. Deze vindt plaats van 13.45 tot 14.45 uur. Kaartjes voor het concert kosten 10 euro per persoon. Kinderen onder de 18 jaar en studenten mogen gratis naar binnen.