ZEIST – Café Bommel in Zeist is deze week gesloten voor een verbouwing. Reiny Westerveld en Frido Knoester hebben eind september het café op de Steynlaan in het centrum van Zeist overgenomen en gaan er een nieuwe draai aan geven.

Café Bommel is een sfeervol café voor zowel jong als oud in het centrum van Zeist. Er treden regelmatig bands op van verschillende muziekgenres en er zijn vaak bekende mensen te gast. De kroeg bestaat al sinds 1989 en was de afgelopen tien jaar in handen van Sjoerd Teunissen en zijn vrouw Babette. De opvolgers, Reiny en Frido, gaan de spot een nieuw leven geven. Zo passen ze het logo van de bar aan en organiseren zij kaart avonden, het Eerste Zeister Tafelvoetbal Toernooi en diverse karaoke-nights. Ook is er een dart team opgericht. Afgelopen week was de bar gesloten omdat de nieuwe bazen het café een kleine update wilden geven. De bar heeft een nieuw design gekregen en er is een speciale ruimte met dartbanen tot stand gebracht.

Vanaf volgende week zondag zijn alle bezoekers weer van harte welkom. De officiële heropening van het gerenoveerde café vindt plaats op zondag 10 november.