Mirmoza Mirjam’s mozaïek is officieel geopend. De eerste cursus die van start zal gaan is de beginnerscursus op woensdagochtend 6 februari van 09:30 tot. 12:00. Daarin zullen de cursisten starten met het maken van een grote spiegel, waarin de basistechnieken van mozaïek worden verwerkt.

De opstart ging vrij soepel voor Mirmoza. Zo hebben zij een nieuwe folder uitgebracht waar de lezer op een speelse wijze geconfronteerd wordt met mozaïek. Zo luidt de eerste zin: ‘Scherven: voor de een het eind van iets moois, voor de ander juist het begin.’ “De folders en flyers hebben wel degelijk geholpen. De aanmeldingen voor de eerste vriendinnenfeestje zijn al gepland”, zegt Mirjam.

Mirjam verzorgt mozaïek workshops en wil graag een plek creëren waar jong en oud samen komen. Het doel is om korte en langere cursussen te geven. Dit doel wordt nu werkelijkheid door de velen aanmeldingen voor de cursussen die in de folder van Mirmoza te zien zijn.  Er zijn workshops voor verschillende gelegenheden zoals: een vriendinnendag, kinderfeestje, afscheidsfeestje. Bij de langere cursussen kan er op ieder moment in en uit de cursus gestapt worden.