De gemeente Zeist organiseert op 14 mei de vijfde editie van het jaarlijkse business event. Op deze dag zal de Onderneming van het Jaar benoemd worden. De organisatie is in handen van Netwerk Business Events in samenwerking met de gemeente Zeist, Rabobank Rijn en Heuvelrug en ondernemers uit Zeist.

“Met de verkiezing worden Zeister ondernemers in de spotlight gezet die zich onderscheiden door goed ondernemerschap, meldt de gemeente Zeist op haar website.

Er zullen drie prijzen verdeeld worden: Onderneming van het Jaar, Innovatie Award en Beste Winkel van de gemeente Zeist. Laatstgenoemde categorie is er dit jaar nieuw bijgekomen.

De criteria waar op zal worden beoordeeld zijn onder andere een goed en sociaal personeelsbeleid voeren, personeel inspireren en opleidingsmogelijkheden bieden, opvallende middelen creëren om klanten te binden en het naleven van landelijk gestelde milieuvoorwaarden.

Vorig jaar won Pelster Zeist promotieartikelen de titel Onderneming van het Jaar. “We kijken nog steeds met een goed gevoel terug op deze ervaring. In onze e-mail handtekening prijkt nog steeds de titel Onderneming van het Jaar 2017. We hebben veel leuke reacties gekregen en met het team zijn we nog steeds trots dat we dit bereikt hebben”, vertelt directeur Willem-Jan Geesink.

“Ik zou het leuk vinden om betrokken te blijven bij het evenement omdat het echt mooie dingen kan opleveren. Andere ondernemers zal ik zeker zeker aandragen, want er zijn nog genoeg bedrijven in Zeist waarvan iedereen moet weten dat ze er zitten. Zij verdienen deze waardering ook.”

Zeistenaren hebben nog tot 31 januari de tijd om op hun favoriete onderneming te stemmen. Dit kan op de website www.businesseventzeist.nl onder het kopje ‘kandidaten voordragen’.